نقش انتظار در زندگی منتظر
چشم به راهان سپیده با آن "خورشید پنهان" انس و الفت دارند و او را هر چند غایب است، "حاضرترین حاضران" میبینند و "حضور غایبانه" او را روشنایی راه خویش میسازند.
اینگونه است که منتظران، از وجود آن "آفتاب پشت ابر" بهره میبرند و چنین جرعه نوش باده شوقند و سرمست از صهبای عشق! ....
اینگونه است که منتظران، از وجود آن "آفتاب پشت ابر" بهره میبرند و چنین جرعه نوش باده شوقند و سرمست از صهبای عشق!
امید به آمدنش، انگیزه آفرین تلاش و حرکت است و بر دیدگان مشتاق دلدادگان او، "سرمه انتظار!"
اینان، پایبندی به رضای مولا را، که در سایه تقوا و پرواست، تمرینی برای اطاعت عصر حضور قرار میدهند و آنگونه که امام صادق(علیهالسلام) فرمود منتظران ظهور در عصر غیبتاند و گوش به فرمان او در هنگام حضور: "طوبی لشیعة قائمنا، المنتظرین لظهوره فی غیبته و المطیعین له فی ظهوره..." (منتخب الاثر، ص ۵۱۴)
بذر انتظار، زندگی منتظران را بارور میسازد و به زندگیها شور و امید میبخشد، تا در ساختن فردایی روشن و سعادت بخش، سهیم و شریک باشند. تلاش و تحرک، ثمره بذر مقدس انتظار است. آنان که دیده امیدوار خود را به روزی دوختهاند که با آمدن مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) سایه عدالت جهانی همه جا و همه کس را فراگیرد، اگر از پیشگامان این عدالت خواهی و عدل گستری نباشند، به آن امید و این امیدواری باید به دیده تردید نگریست.
باید پرسید، در خودمان و جامعهمان و محیط زندگیمان، چه تمهیدات و زمینههایی را برای تحقق این آرمان گوهرین فراهم ساختهایم؟
آن امام موعود برای عدل گستری جهانی، نیرو و یاور میخواهد، افسر و سرباز میطلبد، پذیرش و اطاعت و فداکاری و جانبازی لازم است. آنانی منتظران واقعیاند که مشتاقند هستی خود را فدای اهداف الهی مهدی"عجل الله تعالی فرجه الشریف" کنند.
امروز، نیروهای خالص، مطیع، پا به رکاب و جان بر کف کجایند و در چه شرایطی به سر میبرند؟ انتظار بدون خودسازی و تعهد و تقوا و شهادت طلبی امت منتظر بی معناست. دین باوران آماده جهاد، شایسته این وصفاند و منتظر تحقق وعده الهی!
اگر مهدی زهـرا (عج) باز گردد جــهــان آیـیـنـه اعـجــاز گردد
سرم را پیش پایش میگذارم که با خاک رهش دمساز گردد
این که فرمودهاند، فرج شما در "انتظار فرج" است، اشاره به این تحول کیفی در رفتار و آمادگی و تلاشگری منتظران هم دارد و چنین است نقش انتظار، در زندگی منتظران!
حجت الاسلام جواد محدثی
گرفته شده از تبیان